Online!!!

Vandaag mijn vernieuwde website online.!!!

Op dit moment erg druk met de afrondingen van boek 'Open & Bloot'. Een boek waar ik samen met 2 fotografen (Ine Leemans en Mireille Poiesz) en 3 schrijvers (Alice Bakker, Olga Hoekstra en Natasja Bijl) aan heb gewerkt. 30 mannen en kanker. Zij vertellen openhartig in hun interview over hun ervaring met de diagnose kanker. Wat het niet alleen met hen, maar ook met hun gezin, werk en omgeving heeft gedaan en soms nog steeds doet.

60 portretten en 30 prachtige verhalen geven u een inkijk in het leven van een man met kanker.

1 november 2015 zal boek 'Open&Bloot gelanceerd worden. Een gedeelte van de opbrengst van het boek zal naar Stichting Droomdag gaan. Een organisatie die dagen organiseert voor kinderen waarvan één van de ouders ongeneeslijk ziek is.

www.boekopenenbloot.nl

#interview #kanker #mannen #boek