Wat als een afstudeerproject begon eindigde in twee boeken.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zocht voor mijn afstuderen vrouwen met borstkanker die ik middels tweeluiken wilde portretteren. Na een oproep op social media kreeg ik echter zoveel reacties en verhalen van vrouwen die door deze ziekte getroffen waren dat het plan om een boek te maken al gauw ontstond.

In 2014 maakte ik met 30 vrouwen en 4 schrijfsters boek 'De Naakte Waarheid'. In dit boek ziet u de vrouwen bloot en gestyled gefotografeerd en vertelden zei openhartig aan de schrijfsters wat deze ziekte met hen doet. Het boek is nog steeds via mailadres boekdenaaktewaarheid@gmail.com te bestellen.  Het boek geeft steun, inzicht en zeker ook moed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar aanleiding van dit boek kwamen er steeds vaker mannen op mijn pad die vroegen waarom zij niet vertegenwoordigd waren. In mijn ogen zijn mannen geen praters, zeker niet over hun ziekte. Niks bleek dus minder waar. Op hun verzoek heb ik 30 mannen in kunstige boxers en kleurrijke pakken gefotografeerd. De verhalen van de mannen waren echt een eyeopener. Zo openhartig en inzichtelijk. Wat doet kanker met een man? Maar niet alleen met hen. De impact op een gezin, werksituatie, financien e.d. komen in dit boek allemaal aan de orde.

Het boek dat onder de titel Open & Bloot gemaakt is kunt u bestellen via boekopenenbloot@gmail.com.

 

© 2015 by Marina Nieuwenhuijs

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey